Blog

Nové úžasné vůně Smell of life

Nové úžasné vůně Smell of life

Představte si, že Vaše auto voní jako Váš nejoblíbenější parfém!

Nově jsme do naší nabídky zařadili luxusní vůně Smell of life. Vůně jsou vyráběny ručně, pouze z prvotřídních vonných esencí. Smell of life je česká značka, která patří mezi přední výrobce bytových a automobilových vůní. Vůně jsou unikátní, inspirovány světovými parfémy s dlouhotrvající výdrží. Váš automobil provoní po dobu 2-3 měsíců! Navíc jsou baleny v krásné dárkové krabičce a tak jsou úžasným dárkem pro Vás nebo Vaše blízké.

Vůně jsou závěsné - určeny na zpětné zrcátko Vašeho automobilu, ale pokud preferujte vůně do ventilační mřížky, díky klipu můžete vůni snadno upevnit do ventilace. Malá lahvička s dřevěným víčkem funguje jako difuzér, který uvolňuje vůni postupně a nechává jí příjemně rozvonět.

Nechte se unést dlouhotrvající luxusní vůní Smell of life. 

Návod k použití:

Odšroubujte dřevěné víčko. Dbejte zvýšené opatrnosti, abyste nestrhli závit dřevěného víčka.
Opatrně odstraňte plastovou zátku z hrdla nádoby.
Dřevěné víčko našroubujte zpět – dbejte na to, aby bylo vždy řádně dotaženo.
Lahvičku zavěste na Vámi zvolené místo. Vyvarujte se kontaktu s jakýmikoli povrchy! Např. zavěste pod zpětné zrcátko, minimálně však 5 cm od něj.

Vůni do auta udržujte vždy ve vzpřímené poloze. Pokud by Vám po čase připadalo, že vůně již není tolik intenzivní, postačí otočit na 1-2 vteřiny.

 

Smell Of life

Nové vůně, které budete milovat

Nové vůně, které budete milovat

i love my carr

 

Nápoje, potraviny, hudba - všechno máme rádi, ale co náš věrný společník na čtyřech kolech? Náš automobil! Pro mnoho z nás je auto nejen dopravním prostředkem, ale také způsobem, jakým vyjadřujeme svou osobnost a styl. A jak by ne, vždyť to je prostor, kde trávíme mnoho hodin každý týden, ať už jsme na cestě do práce, na výletě nebo jen tak projíždíme krajinou.

Když se řekne "I love my car," pravděpodobně si vybavíte nejen zážitky z jízdy, ale také vůni vašeho vozu. To je jedno z nejdůležitějších smyslů, které ovlivňují naše vzpomínky a nálady. A právě tady přichází na řadu značka Dr. Marcus se svou řadou vůní "I love my car."

Dr. Marcus je renomovaným výrobcem osvěžovačů vzduchu a autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Jejich produkty se těší velké popularitě mezi motoristickými nadšenci a majiteli aut po celém světě. Jedním z nejzajímavějších prvků značky Dr. Marcus jsou vůně "I love my car," které jsou navrženy tak, aby vám nabídly nezapomenutelný zážitek z jízdy.

Co dělá vůně "I love my car" tak výjimečnými? Je to nejen jejich dlouhotrvající účinek, ale také precizní výběr esencí a kvalitních ingrediencí, které zajišťují, že se vůně neustále uvolňuje. Navíc jsou vůně "I love my car" vyvinuty v atraktivním 3D designu, který vypadá skvěle v každém interiéru vozu.

Proč si vybrat vůně "I love my car" od Dr. Marcus? Protože jsou to jedinečné a kvalitní vůně, které vám přinesou radost a pohodu během každé jízdy, ať už jste vášnivým řidičem nebo jen občasným uživatelem auta. Když se usednete za volant a ucítíte tuto osvěžující vůni, uvědomíte si, že tohle je opravdu vůně, která vám připomene, proč milujete své auto.

Tyhle vůně od Little Joe tu ještě nebyly!

Tyhle vůně od Little Joe tu ještě nebyly!

Osvěžovače vzduchu od značky Little Joe už velmi dobře známe. Jelikož se stali velice oblíbené u našich zákazníků, doplnili jsme nabídku o další skvělé vůně! Pojďte se podívat na žhavé novinky roztomilých voňavých panáčků Little Joe.

Vůně Tonic. Podmanivý svět smyslů.

Vůně mají úžasnou schopnost přenášet nás do jiných světů a zážitků. Jsou jako klíč, který odemkne paměť našich emocí a vzpomínek. Značka Little Joe Tonic si tuto moc vůní velmi dobře uvědomuje a přináší na trh neodolatelné vůně, které nás zavádějí do jedinečných zážitků. Tato vůně připomíná citrusové akcenty, aromatické byliny lehké kořenění, které evokuje osvěžující zážitek.

 

little joe toniccc

 

Vůně Amber: Hřejivá nostalgie

Vůně Amber od Little Joe Tonic je jako teplý objetí plné nostalgických vzpomínek. Tato vůně je spojením hřejivého pižma, vonných dřevin a sladkých kořeněných tónů. Je to jako výlet do minulosti, kdy vás přepadnou vzpomínky na krásné chvíle strávené s blízkými lidmi. Amber je vůně, která se nezapomíná a která vám dodává jistotu i v nejchladnějších dnech.

 

litttle joe amberr

 

Vůně Pina Colada: Osvěžující únik

Vůně Pina Colada vás okamžitě přenese na pláž s bílým pískem a modrým mořem. Kdo by odolal osvěžující kombinaci ananasu a kokosu? Tato vůně je jako tropický únik z každodenní rutiny. Zavřete oči a představte si, že se vámi vlny jemně hladí, zatímco si dopřáváte exotický koktejl. Vůně Pina Colada vám poskytne to nejlepší z letních dnů, kdy slunce svítí a život je krásný.

 

little joe pinacoladaa

 

Vůně Bubblegum: Radostná vůně

Vůně Bubblegum je jako první skvostný žvýkačkový prskavec. Sladká, ovocná a hravá. Tato vůně vás přenese do časů bezstarostné dětské radosti. S vůní Bubblegum se budete cítit, jako byste zase byli malí a skákali po kalužích. Je to prostě vůně štěstí, kterou si zamilují nejen milovníci sladkého.

little joe všechny

Rozjeďte to s vůněmi Dr. Marcus Speaker!

Rozjeďte to s vůněmi Dr. Marcus Speaker!

Náš automobil je pro nás často místem, kde trávíme spoustu času. Ať už jsme na dlouhých cestách nebo jen ve městě na krátkých vyjížďkách. Zvuky a vůně, které v autě zažíváme, mohou mít velký vliv na naši náladu a celkový zážitek z jízdy. A právě proto přichází na scénu Dr. Marcus se svou jedinečnou řadou vůní "Speaker," které přinášejí nezapomenutelný zážitek z jízdy.

Značka Dr. Marcus je známá svými kvalitními autokosmetickými produkty a osvěžovači vzduchu. Série "Speaker" je dalším vynikajícím přírůstkem do jejich široké nabídky, který získal srdce mnoha motoristů po celém světě. Co dělá tyto vůně tak unikátními? Jsou navrženy tak, aby evokovaly pocit, jako byste seděli ve svém voze, obklopeni kvalitními reproduktory a poslouchali svou oblíbenou hudbu.

Vůně "Speaker" v sobě nese vzrušující spojení moderního designu s vysokou kvalitou a inovativními vůněmi. Inspirací pro tuto řadu byly prvotřídní reproduktory, které známe z koncertů nebo moderních audiosystémů. Když si představíme ten pocit, jak hudba z těchto kvalitních reproduktorů zaplňuje interiér auta, chápeme, co Dr. Marcus s touto řadou vůní chtěl dosáhnout.

Navíc jsou vůně "Speaker" od Dr. Marcus vyrobeny s ohledem na kvalitu a trvanlivost. Nejenže nabízejí příjemnou vůni, ale také se postarají o to, aby se vůně uvolňovala postupně a dlouhodobě, což zajišťuje trvalý a příjemný zážitek z jízdy.

Jízda s vůní "Speaker" od Dr. Marcus je jako cesta do světa hudby a zároveň jako relaxační pobyt v moderním hudebním studiu. Vaše auto se stává místem, kde můžete prožívat nejen skvělý zvuk, ale také nezapomenutelné vůně, které vás budou doprovázet na každém kroku.

 

dr marcus speaker

Rychlé a jednoduché čištění auta v pár krocích!

Rychlé a jednoduché čištění auta v pár krocích!

Záleží Vám na vzhledu vozidla, chcete se v něm cítit dobře, ale nemáte čas jezdit pravidelně do myčky nebo se Vám nechce utrácet za čištění auta v servisu? Nejste žádný "expert na auta" a nevíte si rady s výběrem čistících přípravků, ale přesto se chcete zbavit alespoň prachu a viditelných nečistot?

Máme pro Vás řešení!

Snadného, rychlého a okamžitého výsledku dosáhnete pomocí vlhčených ubrousků. Aplikace je jednoduchá, ubrousky jsou připraveny na okamžité použití.  

Můžete si vybrat mezi ubrousky na plast, na kůži, na vnitřní sklo, na venkovní sklo nebo dokonce na ruce! 

Vlhčené ubrousky si můžete pořídit za dostupné ceny, dosáhnete díky nim okamžitého a voňavého výsledku. 

dr marcus čistící urbrousky

Parfémové vůně Santini

Parfémové vůně Santini

Vůně do auta se stala běžným způsobem, jak si zpříjemnit jízdu a vytvořit příjemnou atmosféru ve vozidle. Existuje mnoho různých značek nabízejících automobilové vůně, ale jedna z nich se vyznačuje zvláštním způsobem aplikace vůně - a to je Santini.

Tato značka nabízí parfémové vůně do auta, které vám umožňují nastavit si vlastní intenzitu vůně, čímž vám umožňuje mít úplnou kontrolu nad tím, jak vaše auto voní. Každý má jiné preference, co se týče vůní, a někdy může být obtížné najít vůni, která by vyhovovala každému. Santini však řeší tento problém, díky úžasným parfémovým vůním.

Další výhodou parfémových vůní Santini je jejich dlouhá trvanlivost. Santini používá vysoce kvalitní parfémy, které jsou dlouhotrvající a uvolňují vůni postupně, což zajišťuje dlouhodobější a konzistentní vonění ve vašem voze. Navíc, protože si můžete nastavit vlastní intenzitu vůně, můžete prodloužit nebo zkrátit dobu, po kterou vůně vydrží, podle svých potřeb. Jednoduchost použití je další výhodou parfémových vůní Santini. Tyto vůně jsou dodávány v malých lahvičkách s praktickým aplikátorem, který umožňuje jednoduchou aplikaci do auta pomocí visačky, které je součástí vůně. 

Přesvědčte se sami a nechte se ohromit parfémovou vůní Santini. 

 

santini blog

Usměvavý, malý a voňaví panáčci Little Joe!

Usměvavý, malý a voňaví panáčci Little Joe!

Little Joe je značka, která se specializuje na osvěžovače vzduchu do auta. Tyto osvěžovače nejsou jen klasické vonné stromečky, ale jsou navrženy tak, aby vypadaly jako malá postavička - právě jako Little Joe! Tyto vonné osvěžovače nejenže voní krásně, ale jsou také stylové a moderní, což se hodí pro každého řidiče.

Vůně Little Joe jsou inspirovány přírodou a jsou vyráběny z přírodních esencí a vonných olejů, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Každá vůně má svůj vlastní charakter a dokáže navodit specifickou atmosféru v autě.

Například vůně "Jahoda" s vůní čerstvě utržených jahod a květin je ideální pro letní dny a dokáže osvěžit celý interiér auta. "Ocean" s vůní mořské soli a šumění vln je zase perfektní pro ty, kteří se rádi cítí jako na pláži.

Osvěžovače Little Joe jsou navíc velmi trvanlivé a vydrží až 45 dní. Po této době se vonná hmota postupně spotřebovává a je třeba ji vyměnit za novou. Značka Little Joe si klade za cíl nejen poskytnout vůně pro vaše auto, ale také vám nabídnout stylový doplněk, který se bude hodit každému.

Pokud tedy hledáte osvěžovač vzduchu do auta, který nejen voní skvěle, ale také vypadá moderně a jsou šetrné k přírodě, značka Little Joe je pro vás tou správnou volbou. Zkuste si jednu z mnoha vůní a užijte si příjemnou atmosféru ve vašem vozu. 

Vůně do auta inspirovány francouzskými parfémy

Vůně do auta inspirovány francouzskými parfémy

Rozlučte se s klasickými vonnými stromečky. Tyto vůně připomínající francouzské buldučky Vás budou bavit. 

DR. Marcus je značka, která se zaměřuje na výrobu kvalitních a inovativních produktů pro péči o interiér vozidel a domácností. Mezi její nejnovější produkty patří osvěžovače vzduchu Cosmic Dog, které připomínají roztomilé psy a okamžitě se stali velmi populární mezi milovníky psů.

Osvěžovače vzduchu Cosmic Dog jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a jsou napuštěny speciální vůní, která dokáže osvěžit prostor a navodit příjemnou atmosféru. Jejich vůně jsou navíc inspirovány francouzskými parfémy. V nabídce značky DR. Marcus naleznete osvěžovače vzduchu Cosmic Dog v různých variantách, které se liší vůní a barvou. Například si můžete  vybrat osvěžovač s vůní nového auta nebo žvýkačky.

Osvěžovače vzduchu Cosmic Dog jsou velmi snadno použitelné. Stačí je jednoduše pověsit na zpětné zrcátko v autě, do ventilace nebo je umístit do interiéru v domácnosti. Osvěžovače se postupně uvolňují a vytváří příjemnou vůni, která dokáže osvěžit prostor a vytvořit příjemnou atmosféru.

Pokud tedy hledáte kvalitní osvěžovač vzduchu s roztomilým designem, který připomíná psa, pak jsou osvěžovače vzduchu Cosmic Dog od značky DR. Marcus tou správnou volbou. Tyto osvěžovače jsou nejen praktické, ale také stylové.

comsic dog blog

Nejoblíbenšjí vůně California Scents

Nejoblíbenšjí vůně California Scents

Příběh, který začal u jedné malé plechovky 

Píše se rok 1993, v Jižní Kalifornii právě sjel z výrobní linky první osvěžovač vzduchu s nápisem California Scents. Ve vzduchu je cítit, že se právě zrodil nový způsob a přístup k osvěžení a provonění prostředí kolem nás. Společnost California Scents a jejich osvěžovače vzduchu "v malé plechovce", jak se jim brzy začalo přezdívat, se stala první značkou, která k osvěžení okolního prostředí zvolila ryze čistý, přírodní přístup a odklonila se tak od používání v té době velmi populárního, ale škodlivého, aerosolu, využívaného v 80. letech.

Nejvíce charakteristický je pro značku California Scents 100% ryze čistý přírodní vonný olej napuštěný ve 3 blocích biologicky rozložitelného lisovaného lnu, hermeticky uzavřeného v recyklovatelné hliníkové plechovce, která zaručuje v podstatě neomezenou životnost před samotným otevřením malého osvěžovače vzduchu v plechovce.

Více než 20 let poté, co California Scents představila prvních 6 vůní, vyrostla v mezinárodního distributora vysoce kvalitních osvěžovačů vzduchu.

Dnes společnost California Scents vyrábí a svým zákazníkům nabízí více než 50 druhů vůní v 29 produktových řadách. Výrobky California Scents se již prodávají ve více než 100 zemích světa.

 

logo california scents

Proč je důležité čistit auto?

Proč je důležité čistit auto?

Čistíte pravidelně své auto? Přemýšleli jste někdy o tom, že mít čisté auto je důležité, protože čistota ve Vašem voze má na nás vliv?

Pojďme omrknout, proč bychom měli čistit auto...

čistíme auto dva

Čistota a estetika: Prach a nečistoty v interiéru auta mohou vytvářet neupravený a špinavý vzhled. Pravidelné čištění od prachu pomáhá udržovat čistotu, což přispívá k příjemnému prostředí a zlepšuje vizuální dojem z auta.

Zdraví a hygiena: Prach může obsahovat mikroskopické částice, jako jsou alergeny, roztoči a další nečistoty, které mohou negativně ovlivňovat kvalitu vzduchu v interiéru vozidla. Pravidelné čištění od prachu může minimalizovat tyto potenciální alergeny a zlepšit kvalitu vzduchu, což je zejména důležité pro osoby trpící alergiemi nebo respiračními potížemi.

Udržování hodnoty vozidla: Pravidelná údržba a čištění interiéru vozidla, včetně odstraňování prachu, může přispět k udržení hodnoty vozidla. Nečistoty, prach a špína mohou poškozovat povrchy, materiály a vybavení interiéru auta. Pravidelné čištění může prodloužit životnost a zachovat původní stav interiéru, což je důležité při případném prodeji nebo výměně vozidla.

Pohodlí a komfort: Čisté a uklizené auto vytváří příjemné prostředí pro řidiče i cestující. Odstraněním prachu se minimalizuje možnost nepříjemného pocitu z nečistot na kůži, oblečení nebo obuvi. Čisté prostředí také může přispět k lepšímu soustředění řidiče a zvýšit pohodlí při jízdě.

Je tedy důležité pravidelně čistit auto uvnitř od prachu a dalších nečistot nejen z estetických důvodů, ale také z hlediska zdraví, hygieny, udržování hodnoty vozidla a zlepšení pohodlí pro všechny osoby v automobilu.

čistíme auto